Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pop-up Jungle (3D-s lapozó mesekönyv)

4.840 Ft
Menny.:db
(1)
Az Okoskönyv választékából egyik csodás pop-up könyvünk ez a Jungle című lapozó. Élvezettel nézik a gyerekek, ahogy megelevenednek az illusztrációk az Usborne Kiadó e látványos gyermekkönyvében. Egyik oldalon egy majon leng az ágon, a másikon kígyó kúszik, egy papajáj repül, vagy lecsap egy tigris.
4.840 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2020. 12. 09.
A fiamnak vettük mikulásra, nagyon tetszik a fiámnak, és már 1-2 szót is ki tud ejteni.

Leírás és Paraméterek

Az Okoskönyv választékából egyik csodás pop-up könyvünk ez a Jungle című lapozó. Élvezettel nézik a gyerekek, ahogy megelevenednek az illusztrációk az Usborne Kiadó e látványos gyermekkönyvében. Egyik oldalon egy majon leng az ágon, a másikon kígyó kúszik, egy papajáj repül, vagy lecsap egy tigris. Elbűvölő illusztrációk díszitik e gyerekkönyvet, amelyben a dzsungelt hozza közel hozzánk a történet. Az állatok hangjait és a könyv szövegét meghallagathatjuk a könyv hátoldalán lévő QR kód segítségével, hiszen ez is egy Okoskönyv! Kiváló forrás az angol nyelv fejelsztéséhez e könyv. A hozzátartozó Okoslink által elérhető hanganyag lehetőséget ad arra, hogy gyermekünk akkor is tanulhasson angolul, ha a szülő esetleg ebben nem tud segíteni. Így a szülő is megtanulja azokat a szavakat, mondatokat, az állatok hangját angolul, amelyeket a könyv tartalmaz.

Szerző Fiona Watt
Illusztrátor Alessandra Psacharopulo
Ajánlott kor 3+
Terjedelem 10 oldal
Méret 185 x 185mm
Kötés Karton
ISBN 9781409550310
Ovasási szint EYFS

English Description

Turn the pages of this delightful pop-up book to see Monkey swing, Snake slither, Parrot fly and Tiger pounce. Each page has a colourful jungle scene that pops up for little children to explore, and a different jungle animal to meet. A pleasure to share with little children who will love the surprises when they turn the pages, and making the animal noises in the simple text. With free online audio to listen to.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft