Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BVF Touchy-Feely Musical Playbook

Usborne Publishing Ltd.
8.900 Ft
Menny.:db
Brillírozó színekkel teli lapozó könyv, tele kedves képekkel, fülecskékkel, amelyeket a kis kezekre terveztek. A fülecskék alá be kell kukucskálni, találunk benne több tapintható felülelet, lyukacskákat, amin át lehet nézni, ujjkövetőket és besüllyesztett részeket, amelyeket kitapinthatnak a gyerekek. Csodálatos, interaktív könyv, amelyet közösen lapozgathatunk gyermekünkkel - a kisbabák nem lesznek képesek ellenállni neki és segítenek a lapozásban, benéznek a fülecskék alá, hogy a rejtett meglepetéseket megtalálják.
Nem értékelt
8.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Brillírozó színekkel teli lapozó könyv, tele kedves képekkel, fülecskékkel, amelyeket a kis kezekre terveztek. A fülecskék alá be kell kukucskálni, találunk benne több tapintható felülelet, lyukacskákat, amin át lehet nézni, ujjkövetőket és besüllyesztett részeket, amelyeket kitapinthatnak a gyerekek. Csodálatos, interaktív könyv, amelyet közösen lapozgathatunk gyermekünkkel - a kisbabák nem lesznek képesek ellenállni neki és segítenek a lapozásban, benéznek a fülecskék alá, hogy a rejtett meglepetéseket megtalálják. Ez a képeskönyv fejleszti a finommotorikát, a tapintást, a figyelmet, szem-kéz koordinációt. Első angol nyelvű könyvnek gyermekünk könyvespolcára is kiváló, hiszen a rövid mondatok, kérdések és hangutánzó szavak többször elmesélése utána kicsit mindent megtanulnak és angolul fogják nekünk visszamondani, miközben lapozgatját a könyvet. Fényes, kartonlapos könyv, amely stapabíró és ellenáll a szennyeződésnek. Nedves ronggyal le is törölhetjük.

Szerző Fiona Watt
Illusztrálta Stella Baggott
Ajánlott kor 0+
Oldalszám 10
Méret 191x191mm
Kötés Karton könyv
ISBN 9781409556626

English Description

A wonderful, colourful, musical touchy-feely book that will delight babies of all ages. A range of gentle musical sounds relate to the simple pictures on each page. Babies will love the touchy-feely patches of the jungle, under the sea and outer space. Delightful to share, this book will engage even a tiny baby's attention and as babies grow they will love to press the sound buttons themselves. This series is designed to be used from birth, with low-decibel sounds and high-contrast pictures. Featuring original music from Anthony Marks.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

8.900 Ft
5.300 Ft
5.300 Ft
4.700 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
4.700 Ft
4.700 Ft
5.300 Ft