Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BVF Play Book Body Words

3.520 Ft
Menny.:db
(1)
Színes képes szótár, amelyet kedves állatfigurák és mozgalmas jelenetek illusztrálnak. Minden oldalon új szavakat megtanulhatnak meg a gyerekek. A könyv bemutatja a legalapvetőbb testrészeket, a igéket, érzékeket és érzelmeket is. A csecsemők és a kisgyerekek imádni fogják követni ujjaikkal az ujjvezetőket, kukucskálni a lyukakon és felfedezni a kivágott formákat minden oldalon. A lapozó mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vigyük, fényes, kevésbé kényes felülete nem koszolódik és ha ráömlik egy pohár tej, egy azonnali gyors öblítéssel, szárazra törléssel ismét tiszta a könyv. Jól bírja a kis kezek munkáját. Fejleszti a finommotorikát, a vizualitást, a tapintást és a szókincset. Kiváló első könyv az angol szavak otthoni elsajátításához, de akár bölcsödésben, óvodában is használható csoportos foglalkozásoknál.
3.520 Ft
Menny.:db

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2020. 12. 20.
A sorozat korábbi egyik részét még régebben megvettük és alig vártuk, hogy találjunk újabb részt! Kislányom sok időt tölt a könyv lapjainak simogatásával, a képek nézegetésével. Tegnap katuk meg:-) Köszönjük! Élvezet megfogni is ezt a könyvet, gyönyörű! 2 éves a lányom és már a Shop wordsből tudja a szavakat!:-) Ebből is fogja tudni hamarosan az összeset!:-)

English Description

A colourful word book illustrated with delightful animal characters and busy scenes. There are new words to learn on every page, from body parts and actions to senses and emotions. Babies and toddlers will love following the fingertrails, peeping through the holes and exploring the cut-out shapes on every page.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft