Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pedagógusoknak

Free Books for Schools programunk keretében angol tagozatos óvodákat, általános iskolákat és gimnáziumokat támogatunk angol nyelvű gyermekkönyvekkel. 

 

Mint pedagógus, biztosan szembesült az elmúlt évek alatt azzal a problémával, hogy az óvodák és iskolák anyagi keretei igen csekélyek az intézményi könyvállomány bővítésére.

 

Idegennyelvű könyvekhez pedig még nehezebben jut egy-egy óvoda vagy iskola. Ezt a nehézséget szeretnénk enyhíteni az intézmények számára nyújtott könyvtámogatással.

 

Magyarországon egyedülálló kezdeményezésünket a Free Books for Schools programot az 2019/20-as tanévben kezdtük meg. Angol-magyar kéttannyelvű, angol tagozatos, illetve angol nyelvű iskolákat, illetve óvodákat vontunk be programunkba. A program során a programban résztvevő intézményeket angol nyelvű gyermek- és ifjúsági könyvekkel támogatjuk. 

 

Programunk célja az angol nyelvtanulás, a könyvek és az olvasás megszerettetése a gyerekekkel.

 

Küldetésünk, hogy a világ egyik legnagyobb gyermek- és ifjúsági könyvkiadója az Usborne Kiadó méltán híres angol nyelvű kiadványait eljuttassuk az iskolákhoz, óvodákhoz, gyermekekhez, pedagógusokhoz és szülőkhöz. E könyveket tartalmukért és kifogástalan minőségükért világszerte ismernek és megbízhatónak tartanak a pedagógusok és az oktatási szakemberek. 

 

Több száz angol nyelvtanításhoz felhasználható kötetünk áll rendelkezésre, melyek a tanítás során a pedagógusok fel tudnak használni, melyekhez van tanári segédanyag, szövegértés feladat, megoldás, hanganyag is.

 

Egy félév alatt 909.000 Ft értékű könyvet adományoztunk programunkon keresztül óvodáknak és általános iskoláknak. Programunkra óriási a jelentkezés, kapacitásunk azonban egyelőre korlátozott.

 

Amennyiben Free Books for Schools programunkhoz csatlakozna, kattintson a lenti gombok valamelyikére és töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot.

 

A jelentkezési adatok megérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és átbeszéljük az intézmény lehetőségeit. Addig is böngésszen oldalunkon a könyvek között. Választékunk folyamatosan bővül és az intézmények számára külön ajánlatot adunk.