Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Poppy and Sam's Animal Sounds

Usborne Publishing Ltd.
7.700 Ft
Menny.:db
Poppy és Sam az almafa farmon etetik az állatokat. Igazán nagyon hangos kis csapat!:-) A gyerekek imádják hallani, ahogy a tanya életre kel, miközben megérintik a könyv lapjait, hallhatják Curly disznót, Woolly bárányt, Rusty kutyát és a többi állatot. A végén egyszerre hallhatjátok az összes  állathangot, vidám dallam kíséretében. Angol nyelvi tanításra otthon vagy óvodában is kiváló választás. Rövid kis szövegeket tartalmaz a könyv, amelyeket a gyerekek gyorsan elsajátítanak többszöri felolvasás után. Játsszunk együtt a gyerekekkel! Olvassuk fel nekik a történetet angolul amkor csak szeretnék! Utánozzuk együtt az állatok hangját. Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül.
Nem értékelt
7.700 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

Poppy and Sam are feeding the animals at Apple Tree Farm, and they’re a noisy bunch! Little children will love hearing the farm come to life as they press the pages of this entertaining book, to hear Curly the pig, Woolly the sheep, Rusty the dog and more. At the end you’ll hear all the noisy animals at once, accompanied by a jolly tune.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

8.900 Ft

Hasonló termékek

7.700 Ft
8.900 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft