Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Usborne Publishing Ltd.

Az Usborne Kiadó a világ egyik vezető gyermek- és ifjúsági könyveket kiadó magánkézben lévő vállalata. A világon mindenhol megtalálhatóak kiadványaik Európából indulva Ázsián, Afrikán, Ausztrálián keresztül egészen Új-Zélandig és az Amerikai Egyesült Államokig, illetve Kanadáig. Természetesen, Dél-Amerikában is megtaláljuk kiönyveiket. 

Iskolák, óvodák sok kiadványukat használják oktatásra is. Így, a pedagógusok körében is ismert és kedvelt könyvek az Usborne könyvek. Mi, felnőttek is találkoztunk gyermekkorunkban az Usborne Enciklopédiával:-)

Az Usborne Kiadó célja, hogy brilliáns könyvekkel lással el a gyerekeket, miközben törődik az emberekkel és a világ globális társadalmi problémáival, ill. a környezetvédelemmel is. Az Usborne Kiadó e küldetését könyveinek tartalmában is utolérhetjük. 'Mi az a rasszizmus?, 100 dolog amit tudnod kell a Föld megmentéséről, Földünk, Mindent a másságról, Mindent a családról, Mindent a barátságról, Hulladék és újrahasznosítás" című könyvek csak példák erre. Gyerek- és ifjásgi regények témájául is választ a kiadó sok olyan témát, amelyek tabunak számítanak, de beszélnünk kell róla, hogy gyermekeink lelki egészsége ne sérüljön.

Peter Usborne az Usborne Kiadó megalapítója immár 50 éve vezeti a családi kiadót. Nicola Usborne és Martin Usborne Peter gyermekei egy családként, saját értékrendje és elképzelés szerint végzi a munkáját, menedzseli a kiadót. Úgy, hogy munkatársaik 10-20-30 éve velük vannak. Már ikonikus névnek számít Angliában Stephen Cartwright a Poppy and Sam című sorozat illusztrátora, amelyben minden kiadvány minden oldalán egy sárga kicskacsa bújik meg. De többen is vannak, akik a kiadón keresztül világhíres szakemberekké váltak kiváló munkát végezve.

Több, mint 30 író, 50 tervező készítik a könyveket, amelyek meghódították és elvarázsolták a gyerekeket és szülőket világszerte.

Jelenleg közel 3000 kiadványuk van forgalomban. Ha szeretnél többet megtudni, látogass el oldalukra! Usborne Publishing Ltd.

Rendezés: