Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Usborne Publishing Ltd.

Az Usborne Kiadó a világ egyik vezető gyermek- és ifjúsági könyveket kiadó magánkézben lévő vállalata. A világon mindenhol megtalálhatóak kiadványaik Európából indulva Ázsián, Afrikán, Ausztrálián keresztül egészen Új-Zélandig és az Amerikai Egyesült Államokig, illetve Kanadáig. Természetesen, Dél-Amerikában is megtaláljuk kiönyveiket. 

Iskolák, óvodák sok kiadványukat használják oktatásra is. Így, a pedagógusok körében is ismert és kedvelt könyvek az Usborne könyvek. Mi, felnőttek is találkoztunk gyermekkorunkban az Usborne Enciklopédiával:-)

Az Usborne Kiadó célja, hogy brilliáns könyvekkel lással el a gyerekeket, miközben törődik az emberekkel és a világ globális társadalmi problémáival, ill. a környezetvédelemmel is. Az Usborne Kiadó e küldetését könyveinek tartalmában is utolérhetjük. 'Mi az a rasszizmus?, 100 dolog amit tudnod kell a Föld megmentéséről, Földünk, Mindent a másságról, Mindent a családról, Mindent a barátságról, Hulladék és újrahasznosítás" című könyvek csak példák erre. Gyerek- és ifjásgi regények témájául is választ a kiadó sok olyan témát, amelyek tabunak számítanak, de beszélnünk kell róla, hogy gyermekeink lelki egészsége ne sérüljön.

Peter Usborne az Usborne Kiadó megalapítója immár 50 éve vezeti a családi kiadót. Nicola Usborne és Martin Usborne Peter gyermekei egy családként, saját értékrendje és elképzelés szerint végzi a munkáját, menedzseli a kiadót. Úgy, hogy munkatársaik 10-20-30 éve velük vannak. Már ikonikus névnek számít Angliában Stephen Cartwright a Poppy and Sam című sorozat illusztrátora, amelyben minden kiadvány minden oldalán egy sárga kicskacsa bújik meg. De többen is vannak, akik a kiadón keresztül világhíres szakemberekké váltak kiváló munkát végezve.

Több, mint 30 író, 50 tervező készítik a könyveket, amelyek meghódították és elvarázsolták a gyerekeket és szülőket világszerte.

Jelenleg közel 3000 kiadványuk van forgalomban. Ha szeretnél többet megtudni, látogass el oldalukra! Usborne Publishing Ltd.

Rendezés:

Sandy Lane Horse in danger

3.000 Ft

Peppa goes to the library

2.500 Ft

Peppa's Washing Day

2.500 Ft

Peppa's Big Race

2.500 Ft

Daddy Pig's Fun Run

2.500 Ft

That's not my puppy

3.500 Ft

Human Body

3.000 Ft

A Christmas Carol

3.500 Ft

Living in Space

3.000 Ft

Elizabeth I.

3.000 Ft

Jane Eyre

3.000 Ft

Fat Cat On A Mat

3.000 Ft

Huckleberry Finn

3.000 Ft

Ali Baba and the Forty Thieves PB

3.000 Ft

Tom Sawyer

3.000 Ft

Animal Snap

4.000 Ft

Monkey

3.000 Ft

SD Long Ago

3.000 Ft