Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Usborne Publishing Ltd.

Az Usborne Kiadó a világ egyik vezető gyermek- és ifjúsági könyveket kiadó magánkézben lévő vállalata. A világon mindenhol megtalálhatóak kiadványaik Európából indulva Ázsián, Afrikán, Ausztrálián keresztül egészen Új-Zélandig és az Amerikai Egyesült Államokig, illetve Kanadáig. Természetesen, Dél-Amerikában is megtaláljuk kiönyveiket. 

Iskolák, óvodák sok kiadványukat használják oktatásra is. Így, a pedagógusok körében is ismert és kedvelt könyvek az Usborne könyvek. Mi, felnőttek is találkoztunk gyermekkorunkban az Usborne Enciklopédiával:-)

Az Usborne Kiadó célja, hogy brilliáns könyvekkel lással el a gyerekeket, miközben törődik az emberekkel és a világ globális társadalmi problémáival, ill. a környezetvédelemmel is. Az Usborne Kiadó e küldetését könyveinek tartalmában is utolérhetjük. 'Mi az a rasszizmus?, 100 dolog amit tudnod kell a Föld megmentéséről, Földünk, Mindent a másságról, Mindent a családról, Mindent a barátságról, Hulladék és újrahasznosítás" című könyvek csak példák erre. Gyerek- és ifjásgi regények témájául is választ a kiadó sok olyan témát, amelyek tabunak számítanak, de beszélnünk kell róla, hogy gyermekeink lelki egészsége ne sérüljön.

Peter Usborne az Usborne Kiadó megalapítója immár 50 éve vezeti a családi kiadót. Nicola Usborne és Martin Usborne Peter gyermekei egy családként, saját értékrendje és elképzelés szerint végzi a munkáját, menedzseli a kiadót. Úgy, hogy munkatársaik 10-20-30 éve velük vannak. Már ikonikus névnek számít Angliában Stephen Cartwright a Poppy and Sam című sorozat illusztrátora, amelyben minden kiadvány minden oldalán egy sárga kicskacsa bújik meg. De többen is vannak, akik a kiadón keresztül világhíres szakemberekké váltak kiváló munkát végezve.

Több, mint 30 író, 50 tervező készítik a könyveket, amelyek meghódították és elvarázsolták a gyerekeket és szülőket világszerte.

Jelenleg közel 3000 kiadványuk van forgalomban. Ha szeretnél többet megtudni, látogass el oldalukra! Usborne Publishing Ltd.

Rendezés:

Sandy Lane Horse in danger

2.999 Ft

Peppa goes to the library

2.499 Ft

Peppa's Washing Day

2.499 Ft

Peppa's Big Race

2.499 Ft

Daddy Pig's Fun Run

2.499 Ft

That's not my puppy

3.499 Ft

Human Body

2.999 Ft

A Christmas Carol

3.499 Ft

Elizabeth I.

2.999 Ft

Jane Eyre

2.999 Ft

Fat Cat On A Mat

2.999 Ft

Huckleberry Finn

2.999 Ft

Ali Baba and the Forty Thieves PB

2.999 Ft

Tom Sawyer

2.999 Ft

Animal Snap

4.199 Ft

Great City Search

3.999 Ft

Monkey

2.999 Ft