Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Llamas in Pyjamas

Usborne Publishing Ltd.
5.900 Ft
Menny.:db
Sam, Ali és Charlie örömmel üvöltöznek! Frankie-nél ma este ottalvós party van. A vicces, rímes történet elvarázsolja a gyerekeket. Az érintőlapos technológiának köszönhetően a történetet meg is hallgathatjuk angolul. Kiváló módja ez az angol nyevtanulásnak és az olvasás tanulásnak. A lapokon lévő "gombokat" csak meg kell érinteni és már hallgathatjuk is a szöveget. Összeegyeztetheti gyermekünk saját kiejtését és a hangoskönyvben hallott szöveket. A Phonics könyvek az Usborne olvasásra tanító sorozata. Az angol, mint idegennyelv elsajátítására pedig kifejezetten előnyösek e kötetek. Hasonló kiejtésű, fonémájú szavak sorakoznak a szövegben, így a gyerekek megtanulják megkülönböztetni a hasonló hangzású szavakat. Az oldalakon lévő érintőgombok megérintésével meghalljathatják a gyerekek a könyv szövegét, majd olvashatják is a szöveget a lejátszással egyidőben. Így, a kezdő olvasók, kezdó angol tanulók gyorsan sikerélményre tehetnek szeret. a szórakoztató történetet, és ezáltal a kezdő olvasók megtanulják olvasni magukat. A könyv használatához szülői tanácsokat olvashatunk a könyv végén.
Nem értékelt
5.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

Sam, Ali and Charlie all yell with delight, there’s a creepy sleepover at Frankie’s tonight! Press the buttons on the pages to hear this entertaining story read aloud, helping beginner readers learn to read themselves. With simple rhyming text, colourful illustrations and parents’ notes on phonics at the back of the book.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

3.500 Ft
2.900 Ft
3.500 Ft
8.900 Ft

Hasonló termékek

4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft