Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

199 Big Machines

Usborne Publishing Ltd.
3.500 Ft
Menny.:db
Erre a könyvre van szüksége azoknak a gyerekeknek, akik rajonganak a hatalmas markolókért, teherautókért, tartálykocsikért, óriási darukért és más nagy munkagépekért. A könyv oldalain tematikusan ismerteti meg a gyerekekkel a gépeket, így csoportosítva találkozhatnak azokkal a gépekkel, amelyeket egy építkezésen, egy tanyán, a vízben, a repülőtéren és más helyeken láthatnak. Nagyszerű az angol szókincs és a nyelvtudás fejlesztésére. Használható otthon, óvodákban, iskolákban, akár kép-szókártyák készítésére is. A sorozat többi tagja: állatok, ételek, szakmák, farm, állatkerti állatok, kert, bogarak, zászlók, tengerpart, virágok, madarak, járművek, a tengerben, a természetben, az úton.
Nem értékelt
3.500 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

From massive diggers and monster trucks to supertankers and colossal cranes, this book is perfect for little fans of big machines. The book is organised into themed pages, so children can see machines they might find at a building site, on a farm, in the water, at an airport and more. Great for developing vocabulary and language skills.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
4.700 Ft
5.300 Ft
1.500 Ft
11.900 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft