Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

199 Jobs

Usborne Publishing Ltd.
3.500 Ft
Menny.:db
Milyen munkát végeznek az emberek egy kórházban, egy építkezésen vagy egy iskolában? A gyerekek megtudhatják mindezt ebből a vonzó könyvből, amely 199 színes illusztrációt tartalmaz az felnőttek munkájáról. A könyv témánként mutatja be a foglalkozásokat, bemutatva a embereket akik minket ápolnak, velünk törődnek, mindenféle tudóst, sürgősségi szolgálatot évgzőket és még sok minden szakmát végző felnőttet. Nagyszerű a szókincs és a nyelvtudás fejlesztésére. Másolva lehet belőle szókártyákat készíteni, memoryt játszani. A szavakat a képpekkel társítva nem csak a gyerekek tanulják meg könnyedén a foglalkozásokat, de mit felnőttek is. Kiváló beszélgetésindító, tanítani, tanulni lehet belőle otthon, óvodákban, iskolákban. Kemény fedele és kemény lapjai alkalmassá teszik arra, hogy úton, autóban, táskában, hátizsákban, babakocsiban magunkkal vigyük bárhová. A sorozat többi tagja: állatok, ételek, bogarak, tanya, állatkerti állatok, kert, nagy munkagépek, zászlók, tengerpart, virágok, madarak, járművek, a tengerben, a természetben, az úton.
Nem értékelt
3.500 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

Which jobs do people do at a hospital, on a building site or in a school? Find out in this appealing book, containing 199 illustrations of jobs people do. The book is organised into themed pages, showing people who care for us, all sorts of scientists, emergency services and lots more. Great for developing vocabulary and language skills.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

5.900 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft