Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

English for Beginners Flashcards

Usborne Publishing Ltd.
4.600 Ft
Menny.:db
Kifejezetten angol nyelv tanulásra készült az Usborne Kiadó gondozásában megjelent100 szó-kép kártyát tartalmazó csomag, amivel alapvető angol szavakat tanulhatnak meg a gyerekek, de akár mi, szülők is. Használhatjuk memóriakártyának, játszhatunk vele feket pétert vagy más kárgyajátékokat is. A folyamatos ismétlés gyorsan meghozza az eredményét és a gyerekek sikeresen elsajátítják rövid időn belül a kátyákon lévő szavakat. memóriakártya, több mint 200 elengedhetetlen angol szóval. Minden kártya elején és hatulján is találunk képet-szó kombinációt. Az Okoskönyv kategóriába tartozó kártyacsomaghoz találunk Okoslinkeket (Quicklinks) az Usborne webhelyen, amelyen keresztül meghallgathatják a gyerekek a kártyákon található angol anyanyelvűek által felolvasott szavakat. Ez lehetőséget ad arra, ha mi magunk nem tudunk angolul, akkor is megtaníthassuk gyermekünknek ezeket a szavakat. Sőt! Mi is elsajátítjuk így ezt a szókincset. Kiváló óvodai, iskolai, otthoni felhasználásra egyaránt.Fejleszti a memóriát, a szem-kéz koordinációt, a beszédfejlődést és legfőképp az angol nyelvtudást.
Nem értékelt
4.600 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

A set of 100 sturdy flashcards with over 200 essential English words to learn. On the front and back of each card, there is an English word illustrated with a simple picture. Readers can listen to all the words read by a native English speaker at the Usborne Quicklinks Website.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

4.600 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
4.100 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft