Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Don't tickle the Lion!

5.720 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Az Okoskönyv egyik legnépszerűbb terméke ez az Usborne könyv. Ne csiklandozd az oroszlánt! Lehet, hogy felüvölt ... A kicsik nem (de a felnőttek sem) tudnak ellenállni a tapintható felületek csiklandozásának, simogatásának, vakargatásának, mert amikor hozzáérnek, hallhatják az állatok hangját.
5.720 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Az Okoskönyv egyik legnépszerűbb terméke ez az Usborne könyv. Ne csiklandozd az oroszlánt! Lehet, hogy felüvölt ... A kicsik nem (de a felnőttek sem) tudnak ellenállni a tapintható felületek csiklandozásának, simogatásának, vakargatásának, mert amikor hozzáérnek, hallhatják az állatok hangját. Ez a gyerekkönyv egy igazi újdonság! A könyv utolsó oldalán egy érintőgombot találunk, mely megérintéskor a könyvben hallott összes állat hangját lejátsza. Igazán izgalmas és vicces új sorozat babáknak és kisgyerekeknek. A könyv a népszerű That's not my… készítői új sorozatának egyik kötete. Szőrös felüleletek, csodás, kedves illusztrációk várják a gyerekeket ebben a gyerekkönyvben. Az elem benne könnyen kicserélhető. Fejleszti a beszédfejlődést, szem-kéz koordinációt, a tapintást, a figyelmet, a logikát és kiváló elfoglaltságot nyújt gyermekünknek. Első angol nyelvű könyvnek is kiváló, az ismétlődő mondatokat felolvasva - Don't tickle the Hippo! - gyermekünk hamarosan magától elismétli a szöveget. Könnyű, kedves, vicces könyv, ami megalapozza a gyerekek számára azt, hogy az angol nyelvtanuláshoz vidám, pozitív emlékek fűződjenek.

Szerző Simon Tudhope
Illusztrátor Gong Studios
Méret
Kötés
Oldalszám 3
Ajánlott kor
Sorozat

English Description

Don’t tickle the lion! You might make it roar… Little ones just won’t be able to resist tickling the touchy-feely patches to hear each animal make a sound in this hilarious novelty book. At the end, readers will find all the animals being noisy at once. An exciting new series for babies and toddlers, from the creators of That’s not my…

Mások ezeket is megvásárolták:

3.960 Ft