Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

All About Friends

Usborne Publishing Ltd.
5.900 Ft
Menny.:db
Miért van szükségünk barátokra? Hogyan szerezhetünk barátokat? És mitől jó egy barát? Ez a bájosan illusztrált könyv feltárja a barátság csodáit, különféle típusú barátságokat vizsgál meg, mutat be, és elmondja mi történik, ha a barátok esetleg elűnnek az életéből gyermekünknek. Hasznos tudnivalókat tartalmaz a felnőttek számára is a gyerekekkel való baráti beszélgetésekről, a konfliktusok és a képzeletbeli barátok kezeléséről. Gyermekünk angol nyelvtudását könnyen fejleszthetjük a barátokkal kapcsolatos beszélgetések, a könyv lapjain olvasható rövid, jól értelmezhető szövegek által. A könyv támogatja gyermekünk érzelmi fejelődését, fejleszti érzelmi intelligenciáját, szociális beilleszkedését és az érzelmi folyamtok megismerését. A mentális egészség fenntartása, javítása az egész család számára fontos. Kiváló beszélgetésindító könyv.
Nem értékelt
5.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

Why do we need friends? How can we make friends? And what makes a good friend? This charmingly illustrated book explores the benefits of having friends, looking at different types of friendships, and what happens when friends fall out and make up. Includes helpful notes for grown-ups on talking to children about friendships, dealing with conflicts and imaginary friends.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft