Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fractions and Decimals Activity Book

Usborne Publishing Ltd.
3.499 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
A gyerekek ügyesek lesznek a törtek használatában, elkápráztatják a tanárokat a tizedes számokról való tudásukkal, és tökéletesek lesznek a százalékszámításban ezzel a szórakoztató könyvvel, amely tele van fejtörtőkkel és megoldandó feladatokkal. Vannak törtszámból álló robotok, felosztott fagylalttorták és tizedeslabirintusok, amelyek segítenek a törtek és tizedesjegyek egyszerű megértésében. Négy oldal matrica, és minden válasz a könyv hátulján található.
3.499 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

Kivitel Puhafedeles
Méret 250x216mm
Oldalszám 72
Írta Rosie Hore
Illusztrálta Luana Rinaldo
Szerző Rosie Hore
Illusztrátor Luana Rinaldo
Kötés Puhafedeles
Méret 250x216mm
Oldalszám 72

English Description

Children will be fantastic at fractions, dazzle with decimals and perfect at percentages with this entertaining book, jam-packed with puzzles and activities. There are fraction robots, numerator ice-cream cakes and decimal mazes to help make fractions and decimals simple. Four pages of stickers and all the answers are at the back of the book.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
7.499 Ft

Kapcsolódó termékek

4.499 Ft
3.999 Ft
4.899 Ft
3.499 Ft
4.899 Ft