Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Big Book of Numbers

Usborne Publishing Ltd.
4.999 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Az Usborne Kiadó ezzel a könyvvel is elkápráztatja olvasóit. Több száz lenyűgöző tény fedezhető fel ebben a kiadványban a számok csodálatos világában. Hány szíve van egy polipnak? Miért szerencsés a 9. szám Kínában, és hány ember sétált a Holdon? Elbűvölő illusztrációkkal, tényekkel, érdekességekkel, tárgyakkal, élőlényekkel ábrázol példákat mindegyik számhoz. Ez egy nagyon szép angol nyelvű gyerekkönyv, amelyet együtt nézegethetün a gyerekekkel. Kiváló az angol nyelv tanulására, otthoni tanítására, nem csak a számokat, de hozzá kapcsolódó rengeteg szót, kifejezést, tényt tanulhatnak meg belőle kis olvasói. A szülői felolvasás, ismétlét nagyban segíti a szavak elsajátítását, hiszen a gyerekek nagyon szeretik az ismétlést. Fejleszti a beszédfejlődést, bővíti a szókincset, fejleszti a memóriát, a szavak képekhez való társítását, fejleszti a fantáziát.
4.999 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

Kivitel Karton
Méret 290x240mm
Oldalszám 24
Írta Felicity Brooks
Illusztrálta Sophia Touliatou

English Description

There are hundreds of fascinating facts to discover in this journey through the wonderful world of numbers. How many hearts does an octopus have? Why is the number 9 lucky in China and how many people have walked on the moon? With delightful illustrations and a page of facts for each number, this is a lovely book to share with a young child.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
7.499 Ft