Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Big Book of Numbers

Usborne Publishing Ltd.
5.900 Ft
Menny.:db
Az Usborne Kiadó ezzel a könyvvel is elkápráztatja olvasóit. Több száz lenyűgöző tény fedezhető fel ebben a kiadványban a számok csodálatos világában. Hány szíve van egy polipnak? Miért szerencsés a 9. szám Kínában, és hány ember sétált a Holdon? Elbűvölő illusztrációkkal, tényekkel, érdekességekkel, tárgyakkal, élőlényekkel ábrázol példákat mindegyik számhoz. Ez egy nagyon szép angol nyelvű gyerekkönyv, amelyet együtt nézegethetün a gyerekekkel. Kiváló az angol nyelv tanulására, otthoni tanítására, nem csak a számokat, de hozzá kapcsolódó rengeteg szót, kifejezést, tényt tanulhatnak meg belőle kis olvasói. A szülői felolvasás, ismétlét nagyban segíti a szavak elsajátítását, hiszen a gyerekek nagyon szeretik az ismétlést. Fejleszti a beszédfejlődést, bővíti a szókincset, fejleszti a memóriát, a szavak képekhez való társítását, fejleszti a fantáziát.
Nem értékelt
5.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

There are hundreds of fascinating facts to discover in this journey through the wonderful world of numbers. How many hearts does an octopus have? Why is the number 9 lucky in China and how many people have walked on the moon? With delightful illustrations and a page of facts for each number, this is a lovely book to share with a young child.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft