Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Christmas Carol

Usborne Publishing Ltd.
4.100 Ft
Menny.:db
A klasszikus Dickens-történet a gyerekeknek, akik egyre jobban olvasnak, újra elmesélik. Ebenezer Scrooge egy rosszindulatú öregember, aki utál mindent – még a karácsonyt is! Ám amikor egy karácsony estéjén három szellem meglátogatja, Scrooge olyan utazásra kerül a múltba, a jelenbe és a jövőbe, amely örökre megváltoztatja őt. A Young Reading Series 2 része a magabiztosabb olvasóknak. Rendelkezésre áll egy audio CD-vel is, amelyen drámai, zenei és hangeffektusos, végighallgatható felvétel található, majd egy olvasható változat követi a lapozásra vonatkozó utasításokat.
Nem értékelt
4.100 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English description

The classic Dickens story retold for children growing in reading confidence. Ebenezer Scrooge is a mean-spirited old man who hates everything - even Christmas! But when three spirits visit him one Christmas Eve, Scrooge is taken on a journey into the past, present and future that will change him forever. Part of Young Reading Series 2 for readers growing in confidence. Also available with an audio CD with a dramatic listen-along recording with music and sound effects, followed by a read-along version with prompts for page turns.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft