Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1000 Animals

Usborne Publishing Ltd.
5.900 Ft
Menny.:db
Gyönyörűen illusztrált kézikönyv 1000 csodálatos állattal, a gyíkoktól és a lámáktól kezdve a gorillákon át a nagy fehér cápákig és más állatokig. Minden képen alatt elolvashatjuk az állat megnevezétést és a könyv hátulján található egy szószedet, mely felsorolja a könyvben szereplő állatok nevét. Csodálatos élmény ez a könyv a különböző élőhelyek élővilágának és ökológiájának felfedezésére. Találunk benne szárnyas bogarakat, szárazföldi, tengeri és ritka állatokat is. Nagy alakú, kartonlapos kiadvány, amely ellenáll a gyerekek játékos kezecskéinek és a rákerülő szennyeződéseknek is. Könnyen letörölhető egy-egy ráejtett falat vagy más szennyeződés esetén. Képes angol szótárként kiválóan használható bölcsödés kortól, de mi felnőttek is tanulhatunk vagy taníthatunk belőle. Nagyszerű szókincsfejlesztő egészen kezdő, de akár haladó angol tanulóknak is.
Nem értékelt
5.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

A beautifully illustrated reference book filled with 1000 amazing animals, from lizards and llamas to gorillas, great white sharks and much more. Every picture is labelled with its name, and there’s an index of all the names at the back of the book. A wonderful way to discover the wildlife and ecology of different habitats.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

5.900 Ft
5.900 Ft
5.900 Ft
3.500 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft