Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi az az Okoskönyv?

Mi az az Okoskönyv?

 

A könyvek eleve „okosak”, hiszen tele vannak információval, tudással és élménnyel. Elvarázsolnak minket egy másik világba: egy történetbe, egy korba, egy vidám eseménybe, vagy éppen elsöprő érzelmeket élhetünk át, elgondolkoztatnak, fejtörésre bírnak, megmosolyogtatnak minket.

Mégis, mitől lesz egy könyv „okos”?

 

Az „okos” szót ma már sok területen használjuk. Okostelefon, okosóra, okosautó, okoshűtő, okos-kaputelefon, okosklíma, okosizzó, okoskapcsoló, okoszár, okoscserép és még sorolhatnánk. Mi ezekben a dolgokban a közös? A digitalitás, a programozás lehetősége. Ez így van az okoskönyvekkel is.

 

Igaz, az okoskönyv ugyanolyan papíralapú könyv, mint a többi könyv. Bár, lehet akár e-könyv is. Attól okos, hogy linkek és QR-kódok segítségével összeköt minket a digitális világgal, a világhálóval.

 

#gyermekkönyv #olvasnijó #könyv #okoskönyv #okoskönyvwebshop #gyermek #könyvek #könyvajánló #angolkönyvek #angoltanulás #kreatívangol #olvassangolul

Attól okos, hogy linkek és QR-kódok segítségével összeköt minket a digitális világgal, a világhálóval.

 

 

Az okoskönyvekben található linkek, QR-kódok használatával a világhálón az adott könyvhöz szorosan kapcsolódó témában ismeretterjesztő, szórakoztató videókat, a könyv anyagát megérteni segítő hanganyagokat, animációkat, interaktív oktatóprogramokat, feladatokat, játékokat, fejtörőket, térképeket vagy éppen leölthető dokumentumokat találunk. Meghallgathatjuk a könyvben leírt történetet, egy szótár szavait eredeti kiejtéssel, játszhatunk a világtörténelem idősíkján, feladványokon törhetjük a fejünket, megnézhetünk a jegesmedvék életéről egy ismeretterjesztő videót, betekinthetünk az emberi testbe vagy a világűrbe, megtervezhetünk egy hidat vagy tesztelhetjük nyelvtudásunkat.

 

Az Okoskönyv webáruház választékában rengeteg okoskönyv van, amelyekben a fentebb felsorolt tartalmak, továbbá tanári segédanyagok, szövegértés feladatok, azok megoldásai és még hangoskönyvek is találhatók. Ezért ezek a könyvek többek mint könyvek. OKOSKÖNYVEK!

 

 

  

A könyvek hátoldalán találjuk az okoskönyvekhez tartozó szórakozató-tanító linkeket

 

 

Hatalmas élményt nyújt a gyerekek számára a digitális tartalom.

Mi, szülők pedig óvjuk őket tőle. Ami természetes is, hiszen a világháló szinte végtelen információtengerében olyan tartalmakkal találkozhatnak gyermekeink, amelyek veszélyesek, károsak lehetnek számukra. Nehéz megóvnunk őket ezektől a káros hatásoktól. Korlátozhatjuk gyermekink által hozzáférhető digitális eszközeink hozzáférhetőségét, a tartalmakat, és más biztonsági intézkedéseket is tehetünk. A legjobb azonban még mindig az, ha felügyeljük őket. Ott kell lennünk velük, hiszen a mi felelősségünk az, hogy mihez fér hozzá gyermekünk.

 

Segíthet, ha korlátozzuk, időkeretet szabunk a számítógépen, mobiltelefonon, Xboxon, tableten töltött idejüket. 

Nekünk is könnyebb egy behatárolt időszakban mellettük lennünk. Ülhetnek a konyhában velünk, miközben főzünk, vagy az íróasztalunkat megoszthatjuk gyermekünkkel, miközben dolgozunk, a kanapén kötögethetünk, miközben ő mellettünk ül és az internetet böngészi. Természetesen meg kell hagynunk a szabadságukat is, hogy ne érezzék azt, nem bízunk bennük. De éreztetnünk kell gyermekeinkkel, hogy óvni szeretnénk őket a számukra ismeretlen veszélyektől.

 

Az Okoskönyv által forgalmazott okoskönyvek csak és kizárólag az adott könyv korosztályi besorolásának megfelelően és szigorúan ellenőrzött tartalmakat tesznek elérhetővé gyermekeink számára. Pont ezért ezek a gyermekkönyvek kimagaslóan nagy élményt nyújtanak, hiszen nem csak gyermekeink szórakozhatnak jól, tanulhatnak észrevétlenül angolul és szerezhetnek ismereteket a természetről, a helyes viselkedésről, érhetik meg a szorzótáblát vagy tanulhatnak meg olvasni, de mi is megnyugodhatunk. Ezek a tartalmak nekik szólnak.

 

A választékunkban fellelhető gyermekkönyvekben található linkek és QR-kódok gyermekek számára szigorúan ellenőrzött weboldalakra, digitális tartalmakra irányítják kisebb és nagyobb gyermek olvasóinkat, amelyek böngészésével, megnézésével, meghallgatásával, használatával bővül tudásuk, fejlődik angol nyelvi szókincsük. Kiváló és szórakoztató módja annak, hogy gyermekünk vagy akár mi magunk észrevétlenül tanuljunk angolul.

 

Érdemes megnézni az alábbi termékekhez tartozó Okoslinkeket! Megtalálod a termék leírásában.

 

https://okoskonyv.hu/story-of-chocolate-cd-782

https://okoskonyv.hu/fold-out-solar-system-6243

https://okoskonyv.hu/fold-out-dinosaur-timeline-608?keyword=dino

https://okoskonyv.hu/word-book-school-651?keyword=school

 

#gyermekkönyv #olvasnijó #könyv #okoskönyv #okoskönyvwebshop #gyermek #könyvek #könyvajánló #angolkönyvek #angoltanulás #kreatívangol #olvassangolul

 

Tartalomhoz tartozó címkék: okoskönyv