Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fold-out Solar System

4.400 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Ez a lenyűgöző könyv elvarázsolja a felnőtteket is. Megismerhetjük belőle Naprendszerünk csodáit 1,5 méter hosszúra nyitható e leporelló könyv, amely Naprendszerünkről ad bővebb, gyermekek számára látványos, érthető és könnyen feldolgozható információt. Megismerhetjük a bolygókat, az űrbe bocsátott műholdakat és rengeteg új tényt, amelyet a világűrről már felfedeztek. https://usborne.com/gb/quicklinks/quicklink/13789-fold-out-solar-system?organiserCode=41ba5217bd2354c245d59125b16719f6
4.400 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ez a lenyűgöző könyv elvarázsolja a felnőtteket is. Megismerhetjük belőle Naprendszerünk csodáit 1,5 méter hosszúra nyitható e leporelló könyv, amely Naprendszerünkről ad bővebb, gyermekek számára látványos, érthető és könnyen feldolgozható információt. Megismerhetjük a bolygókat, az űrbe bocsátott műholdakat és rengeteg új tényt, amelyet a világűrről már felfedeztek. Tökésletes ajándék világűr kedvelő gyerekeknek, de 1. osztálytól 4. osztályig minden tanévben a tananyag részeként fel is lehet használni akár órai munkán is, vagy be lehet vinni az iskolába bemutatni, esetleg kiselőadást készíteni a felhasználásával. Rendkívül mutatós, ezért a látvány még fokozottabb hatást vált ki a néző közönségből. Ez is egy Okoskönyv! A könyvhöz tartozó Okoslinken keresztül több ismeretterjesztő oldalhoz jutunk el, amely a könyv témájához szorosan kapcsolódó tartalmat jelenít meg gyermekeink számára és korosztályhoz mérten ellenőrzöttek. Angol nyelvtanuláshoz jó lehetőség a világűr témájához kapcsolódó szókincs elsajátítására.

Szerző Sam Smith
Illusztrátor Peter Donnelly
Ajánlott kor 6+ év
Terjedelem 16 oldal
Méret 176 x 227mm
Kötés Karton
ISBN 9781474937702

English Description

Discover the wonders of our Solar System as you fold out this gorgeously illustrated book. Then turn it over to find lots of fascinating facts about the planets, their moons, and the spacecraft that have been sent to explore them. With links to websites for more information, this is the perfect gift for young space lovers.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft