Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Story of Chocolate + CD

3.080 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Ez a könyv egy Okoskönyv! A csokoládé lenyűgöző történetét ismerheted meg benne. A sorozat a Roehamptoni Egyetem olvasási szakértőinek munkájával készült kezdő olvasó gyerekek számára. Angol B1-es nyelvtudáshoz igazodik a könyv szókészlete, nyelvtani szerkezete. Kiváló lehet nyelvvizsgára való felkészülésre is.

Nézd meg a könyvhöz tartozó Okoslinket!

3.080 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv egy Okoskönyv! A csokoládé lenyűgöző történetét ismerheted meg benne. A sorozat a Roehampton Egyetem olvasási szakértőinek munkájával készült kezdő olvasó gyerekek számára. Angol B1-es nyelvtudáshoz igazodik a könyv szókészlete, nyelvtani szerkezete. Kiváló lehet nyelvvizsgára való felkészülésre is.

A csokoládé története a világ legnépszerűbb csemegéjének történetét, útját követi a kelet-közép-amerikai esőerdőktől kezdve a gyárakon keresztül az üzletekig, amelyben mi, fogyasztók és a gyerekek is találkozunk vele.

Adam Larkum humoros illusztrációival készült könyv, az Usborne Young Reading sorozatának egyik kötete, amely kifejezetten az olvasás és az angol, mint idegen nyelv fejlesztésére íródott. A sorozatnak több száz kötete elérhető kínálatunkban.

Nézd meg a könyvhöz tartozó Okoslinket!

English Description

The fascinating history of chocolate told for children just beginning to read. Follows the story of the world’s most popular treat from its origins in the rainforests of Central America to shops and factories everywhere. Featuring the humorous illustrations of Adam Larkum. Usborne Young Reading has been developed with reading experts from Roehampton University.

See Quicklinks for this title!

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft