Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Usborne Illustrated Dictionary of Physics

Usborne Publishing Ltd.
4.999 Ft
Menny.:db

Egy igazi Okoskönyvet láthatsz itt. Egy kiváló kézikönyv, amely a fizika kulcsfontosságú fogalmait és alapgondolatait tárja fel, mindezt könnyen érthető magyarázatokkal, egyszerű szöveggel, színes képekkel és diagramokkal. Tematikusan felépített könyv, amely magába foglalja az atomokat és molekulákat, a hőt, az elektromosságot és a mágnesességet, a radioaktivitást és a különböző energiát.

Megfelel felsőtagozatos, gimnáziumi oktatásra tankönyvként az angol nyelvű fizika tanításához, önálló tanulásra, könyvtárba, vagy kedvenc tantárgyban való elmerüléshez.

Ez is egy Okoskönyv! Az Okoslinkeken olyan weboldalakra jutsz, amelyek szorosan kapcsolódnak ennek a könyvnek a tartalmához. Videók, ismeretterjesztő oldalak, játékok, kvízek, leírások és további igazán érdekes és a gyerekek, pedagógusok érdeklődési köréhez közel álló oldalak sokasága vár Rád! Az Usborne Kiadó több, mint 40.000 weboldalt gyűjtött össze külön-külön sok-sok kiadványához. Ahol látod az Okoskönyv logót, ott Okoslinket is találsz

Nem értékelt
4.999 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Méret: 240x170mm
Oldalszám: 128
Írta: Chris Oxland,Corinne Stockley,Jane Wertheim
Illusztrálta: Fiona Johnson
Korosztály Felső tagozat

English Description

An essential reference book which explores key concepts and basic ideas of physics, all clearly explained with simple text, colourful pictures and diagrams. Topics are arranged by theme and include atoms and molecules, heat, electricity and magneticism, radioactivity and forces. With internet links to educational websites for further learning.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

4.999 Ft
4.999 Ft
4.999 Ft
4.999 Ft
4.999 Ft
4.999 Ft
4.999 Ft
4.999 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

1.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
3.999 Ft