Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Twinkly Twinkly Bedtime Book

5.720 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Itt az ideje az ágyabújásnak! De a kismedvének sokkal izgalmasabb élmény a csillagos ég. Az Okoskönyv választékában egyedi ez az ajándékkönyv a magyarországi piacon. Az Usborne Kiadó e kötete egy új formáját mutatja meg a könyvek szeretetének kialakításához. A történek olvasásakor minden oldalon egyre több fény gyullad ki, míg a történet végén a csodálatos csillagos ég vár minket teljes pompájában.
5.720 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Itt az ideje az ágyabújásnak! De a kismedvének sokkal izgalmasabb élmény a csillagos ég. Az Okoskönyv választékában egyedi ez az ajándékkönyv a magyarországi piacon. Az Usborne Kiadó e kötete egy új formáját mutatja meg a könyvek szeretetének kialakításához. A történek olvasásakor minden oldalon egyre több fény gyullad ki, míg a történet végén a csodálatos csillagos ég vár minket teljes pompájában. A könyv alkalmas arra, hogy gyermekünkben legyőzzük a sötétségtől való félelmet, mert a lágy, kedves fények villanyoltás után a legszebbek. A mesét hallgatva egy igazi mesevilágba csöppennek gyermekeink. Angol nyelvtudás fejlesztéséhez kellemes időtöltés a mese felolvasása, lefordítása, a gyerekekkel a könyvben szereplő szöveg megértetése, ismétlése.

Szerző Sam Taplin
Illusztrátor Alison Friend
Ajánlott kor 12+ hónap
Terjedelem 10 oldal
Méret 216 x 216mm
Kötés Karton + 10 ledlámpa
ISBN 9781474967563
Olvasási szint KS1

English Description

It’s bedtime for little bear… but the starry sky looks so exciting! Little children will love the twinkly lights that light up as you turn the pages and follow the story in this book. A beautiful gift and a delightful book to share during the festive season.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft