Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nutcracker

5.720 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Ez is egy Okoskönyv! A könyv hátoldalán egy QR kódot találunk, amely Csajkovszkij: Diótörő balettjéből láthatunk, hallhatunk részleteket. Az érintőlapos technika segítségével a könyv minden oldalán élvezhetük a balett zenéjét.
5.720 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ez is egy Okoskönyv! A könyv hátoldalán egy QR kódot találunk, amely Csajkovszkij: Diótörő balettjéből láthatunk, hallhatunk részleteket. Az érintőlapos technika segítségével a könyv minden oldalán élvezhetük a balett zenéjét. A klasszikus törénet: egy varázslatos karácsonyi estén egy kislány Diótörő babája elevenedik meg! A kisgyerekek imádni fogják az oldalak érintésével előcsaloghatható balett részleteit hallgatni. Olga Demidova egyszerű szövegével és lenyűgöző illusztrációival ámulatba ejt mindenkit ez hangulatos könyv. Angol nyelvtudás fejlesztésére kevés és egyszerű szövege ad lehetőséget. Minél többször felolvassuk, elmondjuk gyermekünknek a szavak, mondatok jelentését, a képekre mutatunk és meghallgatjuk az oldalakhoz a zenét, annál könnyebben megjegyzik a szöveget, szavakat.

Szerző Fiona Watt
Iillusztrátor Olga Demidova
Ajánlott kor 3+
Terjedelem 10 oldal
Méret 222 x 200mm
Kötés Karton
ISBN 9781474968034
Olvasási szint EYFS

English Description

One magical Christmas night, a little girl’s Nutcracker doll comes to life! Little children will love pressing the pages to hear special arrangements from Tchaikovsky’s famous Nutcracker ballet. With simple text and stunning illustrations by Olga Demidova throughout and a QR code to watch scenes from the Nutcracker ballet online.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft