Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fold-Out Dinosaur Timeline

Usborne Publishing Ltd.
4.999 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Ez a brilliáns Okoskönyv bemutatja a dinoszauruszok korát. 1,5 méter hosszúra kinyitható leporelló könyv, ami ámulatba ejt gyermeket, felnőttet egyaránt. A színes, csodás illusztrációk csak fokozzák az élményt, és ebben az Usborne kiadványban is rengeteg információt találunk. Kisebb szövegrészekben olvashatunk arról, mikor éltek a dinoszauruszok, mivel táplálkoztak és még sok lenyűgöző tényt. https://usborne.com/gb/quicklinks/quicklink/fold-out-dinosaur-timeline?organiserCode=41ba5217bd2354c245d59125b16719f6
4.999 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ez a brilliáns Okoskönyv bemutatja a dinoszauruszok korát. 1,5 méter hosszúra kinyitható leporelló könyv, ami ámulatba ejt gyermeket, felnőttet egyaránt. A színes, csodás illusztrációk csak fokozzák az élményt, és ebben az Usborne kiadványban is rengeteg információt találunk. Kisebb szövegrészekben olvashatunk arról, mikor éltek a dinoszauruszok, mivel táplálkoztak és még sok lenyűgöző tényt. Az Okoslinkek elvezetik gyermekünket a dinoszauruszokhoz kapcsolódó oktató, ismeretterjesztő, fejtörő oldalakra az interneten, melyeken találunk videókat, megtanulhatjuk, hogyan ejstük ki angolul a dinoszauruszok nevét, régészként összeilleszthetünk dínó csontvázakat, de más felfedezni valót is találunk. A könyvhöz tartozó Okoslinken található hanganyag által elsajátíthatjuk a dinoszauruszok nevének angol nyelvű szókincsét, így akár kezdő nyelvtudással is tanulhatunk a könyvből.

Kivitel Keményfedeles leporello
Méret 270x170mm
Oldalszám 16
Írta Rachel Firth
Illusztrálta James Gilleard
Szerző Rachel Firth
Ajánlott kor 6+ év
Terjedelem 16 oldal
Méret 270 x 170mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9781474969062
Olvasási szint KS1, KS2

English Description

Discover the amazing age of dinosaurs as you fold out this superbly illustrated scene. Then turn it over to find out when each dinosaur lived, what they ate, and other fascinating facts. With Quicklinks to specially selected websites with video clips, activities and a dinosaur name pronunciation guide.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
7.499 Ft