Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Embroidery Kit: Unicorn

4.400 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Ismét nem "csak egy könyv"-et mutatunk be, hanem egy Okoskönyvet. A dobozban található 16 oldalas útmutató alapján, mely lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell elkészíteni a hímzett unkornis képet, akár az óvodás korú gyerekek is megtanulhatnak hímezni. A könyvben taláható Okoslinkek további segítséget, illetve szórakozást nyújtanak online is a hímző gyerekek számára. Az Okoslinkek segítségével videón is megnézhetik a gyerekek a hímézés folyamatát és megtanulhatják a különböző öltési technikákat, mint például a keresztöltés. https://usborne.com/gb/quicklinks/quicklink/14069-embroidery-kit-unicorn?organiserCode=41ba5217bd2354c245d59125b16719f6
4.400 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Ismét nem "csak egy könyv"-et mutatunk be, hanem egy Okoskönyvet. A dobozban található 16 oldalas útmutató alapján, mely lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell elkészíteni a hímzett unkornis képet, akár az óvodás korú gyerekek is megtanulhatnak hímezni. A könyvben taláható Okoslinkek további segítséget, illetve szórakozást nyújtanak online is a hímző gyerekek számára. Az Okoslinkek segítségével videón is megnézhetik a gyerekek a hímézés folyamatát és megtanulhatják a különböző öltési technikákat, mint például a keresztöltés. Az Usborne Kiadó gondoskodott róla, hogy minden megtalálható legyen a készletben, amire szükség van egy varázslatos egyszarvú hímzéséhez, a keret, az akasztó, az egyszarvú mintával nyomtatott pamutszövetdarab, tű, hímzőkarika, piros, zöld és lila hímzőcérna. Az unikornis az egyik legnépszerűbb motívum napjainkban a gyerekek körében, így a kis unikornis rajongóknak csodás ajándék, játék, elfoglaltság lehet ez a szett. Gyermekünk angol nyelvtudását is fejleszthetjük ezzel a szettel, mert a leírás, a könyvben szereplő utasítások felolvasásával, elmagyarázásásal megismerik a hímzéshez kapcsolódó szókincset. Ez jó témakezdés lehet más, angol nyelvű gyerekekkel való találkozáskor. Biztosan mi, szülők is találunk benne új szavakat.

Szerző Lara Bryan
Illusztrálta Bethan Janine, Ian McNee
Ajánlott kor 7+
Oldalszám 16
Kötés Puhakötés + doboz + hímző készlet
Méret 239 x 189mm
ISBN 9781474957540

English Description

Everything you need to embroider, frame and hang a magical unicorn, including a piece of cotton fabric printed with a unicorn design, a needle, embroidery hoop and red, green and purple thread. There’s also a 16-page book with simple, step-by-step instructions showing you exactly what to do and links to video clips of embroider skills.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft