Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Embroidery Kit: Unicorn

Usborne Publishing Ltd.
5.000 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Ismét nem "csak egy könyv"-et mutatunk be, hanem egy Okoskönyvet. A dobozban található 16 oldalas útmutató alapján, mely lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell elkészíteni a hímzett unkornis képet, akár az óvodás korú gyerekek is megtanulhatnak hímezni. A könyvben taláható Okoslinkek további segítséget, illetve szórakozást nyújtanak online is a hímző gyerekek számára. Az Okoslinkek segítségével videón is megnézhetik a gyerekek a hímézés folyamatát és megtanulhatják a különböző öltési technikákat, mint például a keresztöltés. https://usborne.com/gb/quicklinks/quicklink/14069-embroidery-kit-unicorn?organiserCode=41ba5217bd2354c245d59125b16719f6
Nem értékelt
5.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ismét nem "csak egy könyv"-et mutatunk be, hanem egy Okoskönyvet. A dobozban található 16 oldalas útmutató alapján, mely lépésről lépésre mutatja meg, hogyan kell elkészíteni a hímzett unkornis képet, akár az óvodás korú gyerekek is megtanulhatnak hímezni. A könyvben taláható Okoslinkek további segítséget, illetve szórakozást nyújtanak online is a hímző gyerekek számára. Az Okoslinkek segítségével videón is megnézhetik a gyerekek a hímézés folyamatát és megtanulhatják a különböző öltési technikákat, mint például a keresztöltés. Az Usborne Kiadó gondoskodott róla, hogy minden megtalálható legyen a készletben, amire szükség van egy varázslatos egyszarvú hímzéséhez, a keret, az akasztó, az egyszarvú mintával nyomtatott pamutszövetdarab, tű, hímzőkarika, piros, zöld és lila hímzőcérna. Az unikornis az egyik legnépszerűbb motívum napjainkban a gyerekek körében, így a kis unikornis rajongóknak csodás ajándék, játék, elfoglaltság lehet ez a szett. Gyermekünk angol nyelvtudását is fejleszthetjük ezzel a szettel, mert a leírás, a könyvben szereplő utasítások felolvasásával, elmagyarázásásal megismerik a hímzéshez kapcsolódó szókincset. Ez jó témakezdés lehet más, angol nyelvű gyerekekkel való találkozáskor. Biztosan mi, szülők is találunk benne új szavakat.

Kivitel: Karton-műanyag doboz + puhafedeles könyv + hímzőfonál + tű + nyomott mintás szövet + hímző keret
Méret: 230x180mm
Oldalszám: 16
Írta: Lara Bryan
Illusztrálta: Bethan Janine,Ian McNee
Szerző Lara Bryan
Illusztrálta Bethan Janine, Ian McNee
Ajánlott kor 7+
Oldalszám 16
Kötés Puhakötés + doboz + hímző készlet
Méret 239 x 189mm
ISBN 9781474957540

English Description

Everything you need to embroider, frame and hang a magical unicorn, including a piece of cotton fabric printed with a unicorn design, a needle, embroidery hoop and red, green and purple thread. There’s also a 16-page book with simple, step-by-step instructions showing you exactly what to do and links to video clips of embroider skills.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezeket is megvásárolták:

3.000 Ft
3.000 Ft
3.000 Ft
4.000 Ft
7.500 Ft