Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BVF Touchy-Feely Book

Usborne Publishing Ltd.
3.499 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Csodálatos lapozó könyv nagy kontrasztú illusztrációkkal és tapintható felületekkel, amelyek tökéletesek a babák foglalkoztatásához. Minden illusztrációnak egyszerű leírása van, amely segít a kicsiknek megtanulni a szavakat képekkel társítani. Az utolsó két oldalon a könyv összes képe látható fekete-fehér kontrasztos háttérrel, hogy a gyerekek megtanulják az első színeiket is. Kiváló forrás e könyv az első angol szókincs megtanulásához, otthon tanításhoz, bölcsődei, óvodai foglalkozásokhoz, amely a következő szavakat jelzőkkel tartalmazza: méhecske, krokidil, csizma, pingvin, eper, hold, teherautó, pillangó, felhő. Fejleszi a tapintást, a finommotorikát, a szem-kéz kooridinációt. Kiváló elfoglaltságot nyújt a kisgyerekeknek. Kisalakú formátuma, kemény lapjai lehetővé teszik, hogy bárhová magunkkal vigyük, a szennyeződéseknek is jól ellenáll. Óvodák, iskolák ezt a könyvet ingyen is megkaphatják!
3.499 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

Kivitel Karton
Méret 140x140mm
Oldalszám 10
Írta Fiona Watt
Illusztrálta Stella Baggott

English Description

Delightful board book with high contrast illustrations and touchy-feely patches specially designed to appeal to the very young. Each picture has a simple description that will help babies learn to associate words and pictures.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
7.499 Ft