Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Big Book of ABC

Usborne Publishing Ltd.
5.999 Ft
Menny.:db
Szinte álomszerűek az illusztrációk ebben az ábécés könyvben. Minden oldalon más betűvel találkozhatunk, mely körül az adott betűvel kezdődő állatok, tárgyak képeit láthatjuk. A képek alatt, mellett megtaláljuk a hozzátartozó szavakat is. Találkozunk nagy barna medvével, macskákkal, táncoló kacsákkal, szemtelen fűrészhallal és alvó lajhárokkal. Sophia Touliatou gyönyörű illusztrációival készült e könyv, egyszerű tényekkel, nagy- és kisbetűkkel minden oldalon. A keményfedelű, flexi kartonlapos könyv fejleszti a gyerekek beszédfejlődését, a képek szavakkal való társítását, előkészíti az olvasást és kiváló beszélgetésindító. Nagy alakja, jól kivehető képei fejlesztik a figyelmet is, hiszen a sok kép közül mindig csak egyre kell figyelni. Első angol nyelvű könyvnek is kiváló választás, az angol abc-t, a betűket és sok angol szót meg lehet belőle tanulni.
Nem értékelt
5.999 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

Kivitel: Karton
Méret: 290x240mm
Oldalszám: 28
Írta: Felicity Brooks
Illusztrálta: Sophia Touliatou

English Description

Take a whistle-stop tour through the alphabet from amazing aardvarks, big brown bears and crazy cats to dancing ducks, naughty narwhals and sleeping sloths. With gorgeous illustrations by Sophia Touliatou, simple facts and capital and little letters on every page, this is a lovely book to share with a young child.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

5.999 Ft
5.999 Ft
5.999 Ft
5.999 Ft
5.999 Ft
5.999 Ft
5.999 Ft
5.999 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.599 Ft
3.599 Ft
3.599 Ft
4.799 Ft
8.999 Ft