Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Free Books for Schools program

Free Books for Schools program

Free Books for Schools programunk keretében angol tagozatos óvodákat, általános iskolákat és gimnáziumokat támogatunk angol nyelvű gyermekkönyvekkel. 

Mint pedagógus, biztosan szembesült az elmúlt évek alatt azzal a problémával, hogy az óvodák és iskolák anyagi keretei igen csekélyek az intézményi könyvállomány bővítésére. Idegennyelvű könyvekhez pedig még nehezebben jut egy-egy óvoda vagy iskola. Ezt a nehézséget szeretnénk enyhíteni az intézmények számára nyújtott könyvtámogatással.

Magyarországon egyedülálló kezdeményezésünket a Free Books for Schools programot az 2019/20-as tanévben kezdtük meg. Angol-magyar kéttannyelvű, angol tagozatos, illetve angol nyelvű iskolákat, illetve óvodákat vontunk be programunkba. A program során a programban résztvevő intézményeket angol nyelvű gyermek- és ifjúsági könyvekkel támogatjuk. 

Programunk célja az angol nyelvtanulás, a könyvek és az olvasás megszerettetése a gyerekekkel. Küldetésünk, hogy a világ egyik legnagyobb gyermek- és ifjúsági könyvkiadója az Usborne Kiadó méltán híres angol nyelvű kiadványait eljuttassuk az iskolákhoz, óvodákhoz, gyermekekhez, pedagógusokhoz és szülőkhöz. E könyveket tartalmukért és kifogástalan minőségükért világszerte ismernek és megbízhatónak tartanak a pedagógusok és az oktatási szakemberek. Több száz angol nyelvtanításhoz felhasználható kötetünk áll rendelkezésre, amelyeket a pedagógusok a tanítás során fel tudnak használni. E könyvekhez van tanári segédanyag, szövegértés feladat a diákok számára, tartalmazza a megoldást és hanganyagot is.

Már több, mint 2.300.000 Ft értékű könyvet adományoztunk programunkon keresztül óvodáknak és iskoláknak. Programunkra óriási a jelentkezés, kapacitásunk azonban egyelőre korlátozott.

Amennyiben Free Books for Schools programunkhoz csatlakozna, kattintson ide és töltse ki a jelentkezési űrlapot az oldal alján! A jelentkezési adatok megérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és átbeszéljük az intézmény lehetőségeit. A programhoz történő csatlakozás nem automatikus, hanem feltételekehez kötött. Azt azonban fontos megemlítenünk, hogy az intézményeknek semmilyen anyagi kötelezettsége nincs a programmal kapcsolatban, hiszen pont a támogatás a célunk. 

Addig is, böngésszen örömmel oldalunkon a könyvek között! Választékunk folyamatosan bővül és az intézmények számára külön ajánlatot adunk. Kérdés esetén várjuk szíves jelenkezésüket e-mailen vagy telefonon.

Akik már a programunkban részt vesznek, így nyilatkoznak róla

 

... és néhány kép az ingyen könyvek átadásáról