Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sparkly Sticker Book

Usborne Publishing Ltd.
3.499 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Csupa csillogás ez a matricás könyv, amely több, mint 200 újrahasználható matricát tartalmaz. Életre kelnek a varázslatos jelenetek a brillírozó színű lapokon. Az égen magasan repülő egyszarvú, az elbűvölő tündérerdő, a csillogó elefántparádé, mind megtalálható a jelenetek között. A könyv kihajtható hátlapja "matrica parkolóként" használható, ahová azokat a matricákat tehetjük, amelyeket később újra fel szerenténk használni. Fejleszti a finommotorikát, a kreativitás, a fantáziát, a szem-kéz koordinációt, a türelmet. A rövid, egyszerű szövekek könnyen feldolgozhatók a gyerekek számára, akik már 1-2 éve tanulnak angolul az általános iskolában. Szülői segítséggel már teljesen kezdő angoltudással is bátran felolvashatjuk és lefordíthatjuk a szöveget gyermekünk számára. Ismétléssel, a képek angol nyelvű megnevezésével könnyen megtanulják a gyerekek a számukra kedves, érdekes témához kapcsolódó angol szavakat.
3.499 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

Kivitel Puhafedeles + matricák
Méret 240x170mm
Oldalszám 16
Írta Fiona Patchett
Illusztrálta Anni Betts

English Description

From an enchanting fairy forest to a glittering elephant parade and unicorns flying high in the sky, watch each magical scene come to life as you add the stickers in this book. With over 200 reusable stickers, including over 100 extra-special sparkly stickers, plus a fold-out back cover to ‘park’ stickers whilst they’re not in use.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
2.999 Ft
7.499 Ft