Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Poppy and Sam's Rubber Stamp Activities

Usborne Publishing Ltd.
6.000 Ft
Menny.:db

Az Okoskönyv egyik bestsellere ez az Usborne Kiadó gondozásában megjelent, Angliában már klasszikusnak számító Poppy és Sam sorozat. A gyerekek nagy örömére ujjnyomdás változatban is megjelent, így a gyerekek pecsételés közben is tanulhatnak angolul:-). Sok-sok mókás képet találsz ebben a szórakoztató, foglalkoztató könyvben, amelyben hat színből álló, élénk színű tintapárna vár arra, hogy a különböző alakzatokat rejtő pecséteket rányomd és a könyvbe nyomtass vele. Díszítsd ki a jeleneteket, amelyeken tyúkokkal, napraforgókkal, kecskékkel, sütőtökkel is találkozhatsz!  Az egyes jelenetek lenyomatának elkészítéséhez egyszerű utasítások, lépésről lépésre magyarázó képek találhatók, sőt! Még az ujjaddal is pecsételhetsz! 

A könyvben található festékpaletta gyerekbarát, nem mérgező, szappanos vízzel minden felületről könnyen eltávolítható. A festékpárna zsíros festéket tartalmaz, amely nehezen szárad ki. A spirálkötés segíti az asztalon való munkát, a könyv nem csukódik be magától.

Minden oldalon rövid, angol nyelvű leírást találsz a feladat elvégzéséhez. Olvass angolul!

Panni és Samu néven magyarul is megjelent a sorozat néhány kötete különböző kivitelben.

(1)
6.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Schools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják a programot gyermekük intézményének!

Kivitel: Keményfedeles + fedett spirálkötés + 6 színű festékpárna + 6db pecsét
Méret: 259.2 x 211.1mm
Oldalszám: 64
Írta: Sam Taplin
Illusztrálta: Stephen Cartwright
Korosztály Alsó tagozat
Oktatási szint KS1

English Description

Join Poppy and Sam for lots of rubber stamping fun in this entertaining activity book, with its own brightly coloured inkpad of seven colours. Decorate the scenes with hens, sunflowers, goats, pumpkins and much more. There are simple instructions showing how to fingerprint each scene and the book has a spiral binding so that it lies flat.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 09. 04.
Angliában vettem először a gyerekeknek Poppy and Sam könyvet. Örülök, hogy itthon is hozzá tudunk már jutni. Ez a nyomdás könyv nagy örömet fog okozni a lányaimnak.

Hasonló termékek

5.000 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

2.500 Ft