Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Enchanted Christmas Magic Painting Book

2.640 Ft
Menny.:db
(1)
A varázsfestő sorozat az Usborne egyik bestsellere, nem véletlenül. A Magic Painting kifestőkhöz mellékelt ecsetet vízbe mártva, a fekete körvonalú illusztrációkat átfestve megelevenednek az illusztrációk a képen. Ragyogó színek, kedves, mesés jelenetek, gyönyörű színekben pompázó ünnepi jelenetek válnak élettelivé. A képek, jelenetek között fenyőfa, repülő szán, mézekalácsház, hóembert építő, korcsolyázó gyerekek és ajándékokkal teli karácsony este is megtalálhatók. A praktikus, kihajtható hátlapot behajthatjuk a festeni kívánt kép alá, amely megakadályozza a folyadék és így a színek átütését az alatta lévő oldalra. Nagyszerű időtöltés otthon, nyaraláshoz és utazáshoz. Nem kell aggódni a szétfröcskölt festék, a festékkel bekent bútor, ruha vagy arcocska miatt. A víz felszárad, nem hagy foltot. Azonban, az illusztrációk a vízzel való átfestés száradása után is gyönyörű színesek maradnak. Fejleszti a finommotirikát, a vonalvezetést, a figyelmet és kreativitást. Angol nyelvtudás nem szükséges hozzá, nem tartalmaz szöveget. varázslatos ünnepi jelenetek színes életét, az éjszakai szánkózástól az elvarázsolt mézeskalács házig.
2.640 Ft
Menny.:db

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2020. 12. 20.
Az iskolában rendezett Free Books for School programon ismertük meg a sorozatot, imádja a kisklányom! Csak ajánlani tudom! Tavaly megvettük a Unicorn és a Cinderella részt. Kedves a kiszolgálás és megbízható a vállalkozó:-)

English Description

Brush water over the beautiful black and white illustrations and watch the magical festive scenes burst into colourful life, from a night-time sleigh ride to an enchanted gingerbread house.

Mások ezeket is megvásárolták:

1.760 Ft
4.400 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft
2.640 Ft