Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

50 things to do on holiday Cards

Usborne Publishing Ltd.
4.600 Ft
Menny.:db
A dobozban 50 kártyát találtok, amelyek egy-egy szórakoztató tevékenységet, játékot vagy foglalatosságot mutatnak be a gyerekek szórakoztatására. Így, a nyaraláskor biztosan nem fognak unatkozni! Az Okoskönyv boltban kapható kártyacsomagban 100 olyan játékot fedezhettek fe, próbálhattok ki, amelyek az egész családot szórakoztatják, beleértve az angol klasszikus szabadtéri játékokat is, mint például a „Malacka a kör közepén” és a „Sárban ragadt” csoportjátkok. Emellet a trükkök és a szójátékok, mint a Hóhér is bővítik a kínálatot:-). Minden kártya színes illusztrációkkal mutatja be a játékokat, a hátoldalon pedig világos, lépésről lépésre található utasításokat találtok a játékok menetéről. Az Usborne kártyák robusztusak és tartósak, biztosítva az ismételt használatot. Ezt a kártyacsomagot az óvodák és iskolák ingyen is megkaphatják!
Nem értékelt
4.600 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Óvoda, iskola ezt a könyvet INGYEN is megkaphatja Free Books for Schools angol könyvprogramunkon keresztül. Pedagógusok, óvodák, iskolák: kattintsatok a Free Books for Sshools fülre a felső menüsorban! Szülők is ajánlhatják gyermekük intézményének

English Description

A box of 50 cards each showing a fun activity, game or pursuit to keep children entertained on holiday. Contains activities which all the family can enjoy together, including outdoor games such as "Piggy in the middle" and "Stuck in the mud", card games such as Cheat and word games such as Hangman. Each card shows a colourful picture of the activity, with clear step-by-step instructions on the reverse. The cards are robust and durable, ensuring repeated use.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

4.600 Ft
4.600 Ft
4.600 Ft
4.600 Ft
4.600 Ft
4.600 Ft
4.700 Ft
4.100 Ft

Mások ezeket is megvásárolták:

3.500 Ft
3.500 Ft
3.500 Ft
4.700 Ft
8.900 Ft